Home / Brummen / Eindtoernooi biljarters

Eindtoernooi biljarters

BRUMMEN – Biljartclub De Boerderij uit Brummen heeft het seizoen onlangs afgesloten met het jaarlijkse eindtoernooi. Dit werd gewonnen door het team van Ben Bleumink, Henk Bleumer en Dinie Bergevoet. Tijdens een gezellig samenzijn vond de prijsuitreiking plaats aan de winnaars van de diverse onderlinge competities van afgelopen seizoen. De competitie libre individueel werd gewonnen door Bert Vis en het team Ties Straalman, Gerrit Kempes, Bouke Poelstra en Henk Grootherder werd winnaar bij de teams. De andere winnaars zijn Henk Bleumer (3-banden competitie), Maas Brekveld (Mixtoernooi), Abe Bruggink (10 over rood toernooi) en Gerrit Kempes (Blauwe bal toernooi). De club speelt de onderlinge competitie bij Concordia en viert komend najaar haar dertigjarig bestaan. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.