Help mee bij Doesburgs Huttendorp0313

DOESBURG – Het Huttendorp0313 is elk jaar een groot feest voor de kinderen, die vier dagen lang lekker buiten bezig zijn met hun eigen hut en allerlei andere activiteiten. Daarnaast genieten ook de vrijwilligers van een ontzettend leuke week. Er is nog plek voor mensen die de kinderen een onvergetelijke week willen bezorgen.

 

Het Huttendorp0313 is dit jaar van 6 tot en met 9 augustus, dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur, en wordt gehouden op het terrein van de Scouting aan de Panovenweg. Het thema is dit jaar Circus.

 

Vrijwilligers kunnen helpen bij het bouwen van de hutten. Er zijn mensen nodig die helpen bij sport en spel, creatieve mensen die aan het knutselen gaan, mensen die de catering willen verzorgen en de nodige versnaperingen regelen en nachtbrakers die ’s nachts het terrein bewaken. Ook voor en na de week zelf zijn handen nodig, bij het opbouwen op 5 en 6 augustus en bij het afbreken en opruimen op 9 en 10 augustus. Er zijn vooral snackbrengers, crea bea’s, opbouwers en afbrekers nodig.

 

Vrijwilligers dienen minimaal zestien jaar oud te zijn. Het is niet nodig de hele week beschikbaar te zijn, het is ook mogelijk één of meerdere dagdelen mee te helpen. Alle hulp is welkom.

Op maandag 25 en woensdag 27 juni zijn er vrijwilligersavonden om elkaar een beetje te leren kennen. Dan is waarschijnlijk ook de dagplanning rond. (Potentiële) vrijwilligers zijn deze avond welkom. De bijeenkomsten beginnen beide om 20.00 uur en zijn rond 21.30 uur of eerder afgelopen. Ze vinden plaats in het Ondernemershuis Hanzegilde aan de Kerkstraat 15.

 

info@huttendorp0313.nl
www.huttendorp0313.nl