dinsdag 28 september 2021 | WEEK 39 |
HomeLaag-SoerenMooie opbrengst voor Semmy

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De opbrengst voor het goede doel, Stichting Semmy, was uiteindelijk 833 euro. Stichting Semmy stelt zich ten doel om het leven van kinderen met hersenstamkanker te veraangenamen.

 

Onder perfecte omstandigheden klonk om 9.00 uur de starfluit op camping de Jutberg. In duo’s legden de deelnemers een route van 15 kilometer af, waarbij er telkens één persoon fietste en de ander liep. De route ging over de flanken van de Veluwezoom en ging via de Kolonieweg en Lange Juffer via de Elsberg en Schaapsallee naar beneden weer terug. Onder het genot van een kopje koffie werd hier gewacht op alle deelnemers, die soms wat vermoeid binnenkwamen. Voor velen was dit goed te doen, al was het wisselen van fiets naar lopen toch soms wel een probleempje. Maar de uitstekende conditie, opgedaan tijdens de zaterdagmorgentrainingen, wierpen hun vruchten af. De organisatie had een aantal middenstanders benaderd die graag wat afstonden en zodoende werden er vele artikelen verloot. Voor volgend jaar wordt nog gezocht naar een ander goed doel, maar volgens de organisatie verdient dit zeker herhaling.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

Brandweer Doesburg neemt afscheid van Rudi Polman

DOESBURG - Tijdens de oefenavond heeft brandweer Doesburg na 27 afscheid genomen van brandweerman Rudi Polman. Na een ludieke oefening werden hij en zijn...

Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp

VELP - Vrijdagmiddag 17 september rukte de brandweer in Velp uit naar Nieuwstraat voor een dier in nood. Ter plaatste bleek het te gaan...

Kunst (uit) Dieren in Dorpshuis Rheden

RHEDEN - Drie deelnemers van Kunst bij de Buren in de wijk Dieren Noord-Oost maken nu een uitstapje naar Rheden. Joke Gabriël, Gea Wissels...

Quirijn Waaijenberg met nationale selectie naar EK crosstriathlon

DIEREN - Quirijn Waaijenberg uit Dieren neemt zondag 26 september met de nationale selectie deel aan de Europese Kampioenschappen Crosstriathlon. De wedstrijd vindt plaats...
- Advertisment -