Home / Eerbeek / Nieuwe shirts voor volleyballers

Nieuwe shirts voor volleyballers

EERBEEK – Het C-mix-team van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek heeft nieuwe shirts. Bij de afsluiting van het seizoen heeft het team er nog net in kunnen spelen. Sponsor is Olympus All-in uit Zwolle. Als bedankje ontving Peter Lieftink een mooie bos bloemen. Het C-mix-team bestond afgelopen seizoen uit Jente Struis, Alicia Piga, Nancy Bouhof, Milan Lieftink, Raphael Pluim en Daan Wassink. Hoofdtrainer was Lieke de Winkel en Pascal Pluim was de coach.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.