Home / Rheden / Rheden herdenkt op het Rozenbos

Rheden herdenkt op het Rozenbos

RHEDEN – De Dodenherdenking op het Rozenbos in Rheden trekt nog ieder jaar veel belangstellenden, die stilstaan bij alle mensen die sinds de Tweede Wereldoorlog in conflictsituaties om het leven zijn gekomen. De herdenking werd vooraf gegaan door twee stille tochten vanuit De Steeg en Rheden. Ook burgemeester Carol van Eert en een aantal wethouders liepen hier mee. Op het Rozenbos was er stemmige muziek door het Rhedens Fanfare Corps, het Dierens Mannenkoor zong. Trompettist Irma de Vries en scoutinggroep De Rhedense Pioniers verleenden eveneens hun medewerking. De jonge Ine Büno Heslinga mocht een gedicht voordragen.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.