Home / Rheden / Zwembad Rheden weer open

Zwembad Rheden weer open

Het openluchtzwembad van Sportbedrijf Rheden is zaterdag 5 mei weer open gegaan. De fanatieke zwemmers lagen net na de opening van 10.00 uur al in het water. Volgens de vaste gasten was het water heerlijk en zij zullen zich de komende maanden weer elke dag voor een frisse duik en een paar baantjes.

Het zwembad en omgeving zien er fris, schoon en netjes uit waar vele vrijwilligers mee bezig zijn geweest. De komende paar dagen zien er qua weer nog veelbelovend uit, dus er kan meteen goed gebruik worden gemaakt van het bad.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.