Home / Brummen / MOTOR-team in het nieuw

MOTOR-team in het nieuw

BRUMMEN – Ter ere van het twintigjarig jubileum heeft het MOTOR-team uit Brummen en omstreken nieuwe kleding laten maken. De zeven mannen zijn al jarenlang actief in de motorcross met als thuiscircuit de Heksenplas van TCD Hummelo. In het voor- en najaar rijden de mannen enduro’s (een vorm van langeafstandsmotorcross) en offroadritten. De laatste jaren gaat het team graag naar het buitenland om de bergen te bedwingen. Het plezier in de motorsport is er in al die jaren zeker niet minder om geworden. Het MOTOR-team bedankt de vele trouwe sponsoren, die de rijders al jaren steunen.

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.