Home / Loenen / Levend monument

Levend monument

LOENEN – Mannen en vrouwen. Kinderen, tieners en volwassenen. Militairen, veteranen en burgers. Gezinnen. Nabestaanden. Geboren Nederlanders en immigranten. Samen gaven zij ruim 650 oorlogsslachtoffers vrijdagmiddag een gezicht tijdens de Dodenherdenking op het Nationaal Ereveld in Loenen. Onder de noemer Ereveld Vol Leven namen zij plaats achter een van de vele graven op de erebegraafplaats, graven van verzetsstrijders, militairen en burgers. Een indrukwekkend eerbetoon aan mensen die hun leven verloren tijdens de Tweede Wereldoorlog of daarna, waar dan ook ter wereld.

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.