Home / Rheden / Muzikale herinneringen

Muzikale herinneringen

RHEDEN – Twee motten in een oude jas, een brief aan een vlieger en een bezoekje aan de Costa del Sol – tingelingeling – maakten vrijdagmiddag onderdeel uit van een optreden van niemand minder dan Willeke Alberti voor de bewoners van Rhederhof en De Boomgaard in Rheden. Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan kon, naar wens van een van de bewoners, een feestelijke middag worden georganiseerd met de beroemde zangeres. Er werd vanaf het eerste liedje volop meegeklapt, gezongen en zelfs een dansje gewaagd. Een enkeling pinkte wat tranen weg bij alle mooie herinneringen die werden opgehaald aan de hand van bekende muziek.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.