Home / Doesburg / Jeroen Rots schutterskoning

Jeroen Rots schutterskoning

DOESBURG – Doesburg kan terugkijken op een gezellige Koningsdag. De kinderrommelmarkt werd druk bezocht en dankzij de schminkkraam liepen veel kleurrijke creaties door de stad. In de Meipoortstraat waren stoommachines te zien en de muziekkorpsen en dweilorkesten zorgden voor muziek. Een van de hoogtepunten was het vogelschieten. Er waren meer dan vijfhonderd schoten nodig voor de vogel het loodje legde en Jeroen Rots tot Schutterskoning kon worden benoemd. Met zijn vriendin Liselotte aan zijn zijde werd hij gehuldigd door burgemeester Loes van der Meijs. Het bleef de hele dag lekker druk, mede dankzij het lekkere weer.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.