Home / Brummen / Dode bij ongeval N345 Brummen

Dode bij ongeval N345 Brummen

BRUMMEN – Op de N345 bij Brummen is donderdagochtend de bestuurder van een personenauto overleden bij een frontale aanrijding met een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde rond 08.20 uur. Toegesnelde hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer doen, hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het met de vrachtwagenchauffeur gaat, is momenteel nog niet bekend. De N345 ligt bezaaid met brokstukken. De weg is voorlopig nog dicht zitten tussen Zutphen-Centrum en Brummen.

Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.