Home / Dieren / Traverse Dieren van bovenaf

Traverse Dieren van bovenaf

DIEREN – Terwijl het doorgaand verkeer keurig via omleidingen langs de werkzaamheden wordt geleid, gaat achter de omheiningen het werk aan de Traverse in Dieren gestaag door – buiten het oog van passanten. Maar wie had gedacht dat de werkzaamheden zo uit het zicht zouden blijven, had niet op fotograaf Martin de Jongh met zijn drone gerekend. Hij maakt dit plaatje, waarop de voorbereidingen voor de nieuwe weg en fietstunnel goed te zien zijn. Voorlopig moet het verkeer echter nog gebruik maken van de tijdelijke rotonde, hier ook duidelijk zichtbaar.

Foto: Martin de Jongh

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.