Home / Dieren / Zwieren op Dierense kermis

Zwieren op Dierense kermis

DIEREN – Dieren heeft weer vijf dagen lang genoten van een heerlijk Oranjefeest. De kermis en feesttent vormden het middelpunt van alle activiteiten, waaronder het vogelschieten, veel muziek, een stand up comedynight en het Dierens piratenfestival. In de sporthal werd het traditionele Oranjeshowconcert gegeven en zondagmiddag streden jonge en oude deelnemers tegen elkaar in de sportieve Calluna Games. Het waren weer mooie dagen, waarbij jong en oud genoot van een fantastisch programma, met zorg samengesteld door de Dierense Oranjestichting.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.