Home / Klarenbeek / Bellenblazen

Bellenblazen

KLARENBEEK – Het Dokter Blokplantsoen was op Koningsdag weer ingericht voor de jaarlijks feesten. De Oranjevereniging Klarenbeek had een programma opgesteld voor jong en oud. Voor iedereen die van fietsen houdt, was er een mooie tocht door de natuur rond Klarenbeek.
Om 14.00 uur werd begonnen met het hijsen van de vlag. Geen muziek hierbij van de muziekvereniging Klarenbeek en het oplaten van ballonnen, maar iets geheel anders. Na een welkomstwoord tot de ongeveer 25 kinderen werd via de geluidsinstallatie het Wilhelmus ten gehore gebracht en ging de vlag in top. Dit werd gevolgd door een houseversie van het lied, waarbij de jongens en meisjes konden dansen en springen. De kinderen kregen van het OVK-bestuur een bellenblaas en na een seintje waren er overal bij de vlaggenmast bellen. De kinderen vonden het prachtig.
Wat later begon in de feesttent een playbackshow, die nu Klarenbeek’s Got Talent heet. Ouders, grootouders, broers en zusjes kwamen allemaal kijken naar de optredens. Veel Hollandse toppers kwamen op dit podium tot leven.
Op het terrein was nog een mini-draaimolen, mega-zandbak en kraampjes en veel gezelligheid. De oudere bezoekers kregen van de OVK een muzikaal toetje met het optreden van de band Mood.
Foto: Martien Kobussen
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.