donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeKlarenbeekBellenblazen

Bellenblazen

KLARENBEEK – Het Dokter Blokplantsoen was op Koningsdag weer ingericht voor de jaarlijks feesten. De Oranjevereniging Klarenbeek had een programma opgesteld voor jong en oud. Voor iedereen die van fietsen houdt, was er een mooie tocht door de natuur rond Klarenbeek.
Om 14.00 uur werd begonnen met het hijsen van de vlag. Geen muziek hierbij van de muziekvereniging Klarenbeek en het oplaten van ballonnen, maar iets geheel anders. Na een welkomstwoord tot de ongeveer 25 kinderen werd via de geluidsinstallatie het Wilhelmus ten gehore gebracht en ging de vlag in top. Dit werd gevolgd door een houseversie van het lied, waarbij de jongens en meisjes konden dansen en springen. De kinderen kregen van het OVK-bestuur een bellenblaas en na een seintje waren er overal bij de vlaggenmast bellen. De kinderen vonden het prachtig.
Wat later begon in de feesttent een playbackshow, die nu Klarenbeek’s Got Talent heet. Ouders, grootouders, broers en zusjes kwamen allemaal kijken naar de optredens. Veel Hollandse toppers kwamen op dit podium tot leven.
Op het terrein was nog een mini-draaimolen, mega-zandbak en kraampjes en veel gezelligheid. De oudere bezoekers kregen van de OVK een muzikaal toetje met het optreden van de band Mood.
Foto: Martien Kobussen
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit