Home / Brummen / Zesde promotiefilm Brummen-Eerbeek

Zesde promotiefilm Brummen-Eerbeek

BRUMMEN – Stichting Visit Brummen Eerbeek presenteert haar zesde promotiefilm. Dit keer is een film gemaakt met uitsluitend beelden van Brummen, Eerbeek en de natuurlijke omgeving. Er zitten prachtige luchtbeelden bij van de Empese en Tondense Heide, van de IJssel, van de Posbank en de stoomtrein. Maar ook de beelden vanaf de grond zijn zeer uitnodigend. Getoond worden mensen op de fiets, kinderen in de historische papierfabriek en vooral groen. Heel veel groen.

 

Met de promotiefilm nodigt de stichting bewoners en bezoekers uit om te genieten van Nationaal Park de Veluwezoom, de uiterwaarden van de IJssel, het Hollandse coulisselandschap en de lokale sfeer op het plein en op het terras. De Hanzesteden en vele attracties zijn om de hoek. Na een aangenaam verblijf hoopt de stichting dat de bezoekers Brummen en Eerbeek aanraden bij anderen en dat zij nog eens terugkomen. Voor het Pinksterfestival Brummen bijvoorbeeld. Of voor Halloween Eerbeek, voor wild, of gewoon voor buiten verblijven.

De promotiefilm is gepubliceerd op de website van Visit Brummen Eerbeek, www.visitbrummen-eerbeek.nl. Hij wordt ook gepubliceerd op social media door Vrienden van Visit Brummen Eerbeek, horecagelegenheden, accommodaties, toeristische organisaties en vanzelfsprekend gemeente Brummen en VVV Brummen Eerbeek.

 

Naast deze promotiefilm heeft Visit Brummen Eerbeek portretten gepubliceerd van markante inwoners. Een portret van Ruben Smit, Johan van Zadelhoff, Jan Strijker, Cees Schneiders en Elis Ligtlee. De stichting kijkt uit naar een goed toeristenseizoen met veel gezelligheid en mooi weer.

 

www.vvvbrummen.nl

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.