Home / Klarenbeek / Vrijwilliger van het Jaar

Vrijwilliger van het Jaar

KLARENBEEK – Klarenbeeks Belang heeft tijdens de jaarvergadering de Vrijwilliger van het Jaar bekend gemaakt. Ieder jaar wordt zo een Klarenbeker in het zonnetje gezet. Uit een grote groep vrijwilligers is de Vrijwilliger van het Jaar 2017 geselecteerd. Een vrijwilliger, die vele uren belangeloos voor Klarenbeek in touw is, is Frits Dijk. Dijk is al 25 jaar bestuurslid van Comité Dorpsverfraaiing en betrokken bij het plaatsen van de ster op de molen, het plaatsen en onderhouden van de vele, mooie bloembakken, het mede-organiseren van de winterwandeling, onderhouden van de Vlindertuin, aanleggen van de ijsbaan en het onlangs geopende Klompenpad. Frits kreeg de hartelijke felicitaties en een glas met inscriptie. Voor zijn vrouw Tiny was er een mooie bos bloemen.

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.