Home / Klarenbeek / Cheque Vakantie Speelweek

Cheque Vakantie Speelweek

KLARENBEEK – Vrijwilligers van de Klarenbeekse Vakantie Speelweek zijn blij verrast door Tonnie Brugman en Hennie Wagemans van het Actiecomité Oude Metalen uit Klarenbeek. Zij overhandigden de organisatie van de jaarlijkse Speelweek een cheque van maar liefst 2705,55 euro. Dit bedrag is de opbrengst van de inzameling van oude metalen en accu’s.

 

Met de inzameling van metalen, waaronder ijzer, lood, zink, koper, aluminium, accu’s en witgoed, zoals wasmachines en drogers, heeft dit actiecomité al vele goede doelen uit Klarenbeek en omgeving kunnen ondersteunen. Dit keer was de Klarenbeekse Vakantie Speelweek aan de beurt.

De komende periode gaan de opbrengsten van de inzameling naar Het Boshuis, waar het gebruikt gaat worden voor een geluidsinstallatie en andere duurzame en geluidsverbeterende investeringen. Mensen die nog oud metalen, accu’s en dergelijke in willen leveren ten bate van het goede doel, kunnen dit doen bij de familie Brugman aan de Polveensweg 25 in Klarenbeek, tel. 06-13743954. Desgewenst worden de spullen ook opgehaald.

 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.