Home / Rheden / Rheko C1 korfbalkampioen

Rheko C1 korfbalkampioen

RHEDEN – De korfballers van Rheko C1 uit Rheden hebben onlangs het welverdiende zaalkampioenschap binnengesleept. De belangrijke voorlaatste wedstrijd, uit tegen Oost Arnhem, werd gewonnen en op de laatste speeldag maakte de ploeg het karwei af. Thuis tegen hekkensluiter Devinco werden de laatste twee punten behaald die nodig waren om de titel veilig te stellen. Twintig punten uit twaalf duels bleek voldoende om een feestje te bouwen na het laatste fluitsignaal. In het clubgebouw vond de huldiging plaats met taart en diploma’s. Op het veld, tijdens de voorjaarscompetitie, gaat Rheko C1 een klasse hoger spelen.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.