Home / Hummelo / Geslaagd optreden

Geslaagd optreden

HUMMELO – Het harmonicaorkest Diatonia’s verzorgde onlangs een geslaagd optreden bij Café-zaal FF naar Steef in Hummelo. De geheel gevulde zaal had al gauw de smaak te pakken en genoot met volle teugen van liedjes als Daar bij die molen, La Paloma en Musiden. De gebruikelijke verloting was ook weer een groot succes, velen gingen met een leuke prijs naar huis. De organisatie was in handen van de Zonnebloem, afdeling Hummelo-Keppel.

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.