Home / Brummen / Buurtbemiddelaars

Buurtbemiddelaars

BRUMMEN – De vrijwillige buurtbemiddelaars van Stichting Welzijn Brummen hebben op 6 en 13 maart de training Interculturele Communicatie gevolgd. Buurtbemiddelaars zijn geschoolde vrijwilligers die buren ondersteunen om onderlinge onenigheid of conflict met elkaar te bespreken. Bij het bespreken ervan speelt de culturele achtergrond van de gesprekspartners een belangrijke rol. Verschillen in deze culturele achtergrond kunnen de communicatie behoorlijk bemoeilijken en leiden soms onbedoeld tot misverstanden. Om hier beter op in te kunnen spelen hebben de buurtbemiddelaars de training gevolgd. Mensen die al enige tijd een (sluimerend) conflict met buren hebben kunnen contact opnemen met Buurtbemiddeling via buurtbemiddeling@welzijnbrummen.nl of tel. 0575 – 561988.

 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.