Home / Doesburg / Beste gehaktballen

Beste gehaktballen

DOESBURG – De beste gehaktballen van Doesburg worden gedraaid door de heer Gerritsen. Hij won de wedstrijd van de keurslager en mag daar de rest van het jaar wekelijks 500 gram gehakt halen. Klanten konden onlangs tegen een laag tarief gehakt inkopen bij keurslagerij De Worstepinne. Met het inleveren van eenn gebraden gehaktbal konden zij vervolgens meedoen aan de wedstrijd. De jury beoordeelde de 34 inzendingen, waarbij werd gelet op het uiterlijk van de bal, de consistentie en homogeniteit, maar vooral op smaak en geur. Winnaar werd de heer Gerritsen, met maar liefst 81 van de 100 punten. Voorzitter van de jury, burgemeester Loes van der Meijs, overhandigde de hoofdprijs.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.