Home / Eerbeek / Scoutinggebouw aangepakt

Scoutinggebouw aangepakt

EERBEEK – Lokaal Belang Brummen Eerbeek heeft zaterdag 10 maart meegedaan aan NLdoet, de vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Samen met de scouts van Tapawingo hebben de partijleden het scoutinggebouw in Eerbeek aangepakt.

 

Het nieuwe scoutinggebouw aan de Veldkantweg is bijna klaar, maar er waren nog een paar punten die afgemaakt moesten worden. Mame, Karel, Aart en Marie-Louise van Lokaal Belang hielpen met het weghalen en vervangen van de rotte delen van de boeiplanken. Er werd druk geschuurd, geschaafd en geverfd. De garage werd voorzien van opbergschappen; kortom er was veel werk aan de winkel. Het weer zat mee en de scouts zorgden goed voor de inwendige mens. Aan een lange tafel werd er buiten gezellig met elkaar uitgebreid geluncht met broodjes, koffie en thee.

Lokaal Belang ondersteunt vrijwilligerswerk van harte: "We moeten elkaar lokaal meer helpen. Het is sociaal en bovendien leuk om te doen."

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.