Home / Eerbeek / Voorjaarsconcert Eendracht

Voorjaarsconcert Eendracht

EERBEEK – Dat muziekvereniging Eendracht beschikt over veel talent werd afgelopen zaterdag duidelijk tijdens ‘het concert van het jaar’. Met een overwegend licht repertoire toonden jong en oud hun kunsten in een bomvolle Bhoele.

 

De fanfare trapte onder leiding van Jaap Musschenga het concert af met het statige A Farewell to Arms dat gecomponeerd werd ter gelegenheid van het afscheid van commandant Dick van Putten. Na het stemmige Canterbury Choral was het de beurt aan solisten Erik Rozendal en Thera van de Sprenge met Overture Concertante.

Paul van Dalen bracht met zijn LEGO (Leerlingen en Gevorderden Orkest) een ode aan Het dorp van Wim Sonneveld. Het orkest speelde ook Set fire to the rain van Adele, waar Bart Lasschuyt op trompet knap soleerde.

Het optreden van het Leerlingenorkest werd beloond met een staande ovatie. Met eigentijdse nummers van Ed Sheeran, Michael Jackson en het uitbundige St John wisten de kinderen onder leiding van Suzan Lutke er een feest van te maken.

De fanfare sloot het concert af met een swingend en uitbundig repertoire. Tamar Wissing bracht met haar solo op sopraansaxofoon knap een ode aan de hit Englishmen in New York van Sting.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.