Home / Spankeren / Hilariteit op het podium

Hilariteit op het podium

SPANKEREN – Toneelgroep Spankeren bracht afgelopen weekend alweer de zevende voorstelling in het Dorpshuis. Drie dagen genoot het publiek van een hilarisch stuk, dat door de spelers vol overgave werd gebracht. De toneelgroep werd dan dan ook drie maal beloond met een daverend applaus.

Onder leiding van Ulli van Duijn werd het stuk Al de Dagen van ons Leven gespeeld. Deze komedie draait om de trouwerij van Merel en Mark, die niet vlekkeloos verloopt. Niet alleen de familie en vrienden van het stel komen langs, er verschijnen ook nog wat ongenode gasten op het feest. Alles blijkt niet zo strak gepland als gedacht … Hilarische situaties en komische gebeurtenissen volgden elkaar in rap tempo op en de lachsalvo’s schalden door de zaal. Deze zevende voorstelling van de nog jonge Toneelgroep liet zien dat de spelers een sterk staaltje acteerwerk neer kunnen zetten.

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.