Home / Rheden / Jill adopteert eerste lammetjes

Jill adopteert eerste lammetjes

RHEDEN – De eerstgeboren lammetjes van de Rhedense schaapkudde zijn vorige week geadopteerd door Jill Schirnhofer. De tv-presentatrice, onder meer bekend van haar eigen kinderprogramma bij de AVROTROS, noemde de tweeling Margriet en Gijs Glitter. Deze adoptie betekent een financiële bijdrage aan de instandhouding van de schaapskudde. Een bijzondere gast was de achtjarige ernstig zieke Britt. Dankzij Stichting Kanjerwens mocht zij met Jill mee naar de schapen en beleefde ze een leuke dag. Op de foto staan van links naar rechts Jill Schirnhofer, Britt en herderin Cynthia Berendsen van de Rhedense schaapskudde.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.