Home / Eerbeek / Voorjaarsconcert Eendracht

Voorjaarsconcert Eendracht

EERBEEK – Zaterdagavond 10 maart geeft muziekvereniging Eendracht haar jaarlijkse voorjaarsconcert in sporthal De Bhoele, waar plaats wordt gemaakt voor vijfhonderd muziekliefhebbers. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

 

De muzikanten van het Fanfareorkest, het LEGO-orkest en het Leerlingenorkest brengen deze avond een gevarieerd en verrassend programma ten gehore. De avond wordt gekenmerkt door veel solisten, verschillende muziekstijlen en een professionele presentatie in handen van ladyspeaker Amber Hes. De orkesten staan onder leiding van dirigenten Jaap Musschenga, Paul van Dalen en Suzan Lutke.

Zoals gebruikelijk zal het Fanfareorkest de avond openen. Daarna maakt zowel het LEGO- als het Leerlingenorkest van Eendracht haar opwachting. Beide orkesten zijn voorzien van veel jeugdleden, die dankzij het jeugdprogramma van de vereniging zijn doorgestroomd naar de diverse orkesten. Na de pauze sluit het Fanfareorkest het concert spetterend af met prachtige swingende popsongs. Het publiek hoort vele bekende klanken voorbij komen. Solisten laten hun kunsten horen op een aantal werken, waarbij improvisaties de boventoon voeren.

Zoals ieder jaar wordt aan het einde van de avond de jaarlijkse donateursprijs uitgereikt onder de donateurs die hun kaart bij aanvang van het concert inleveren. Dit jaar bestaat de prijs uit twee mooie waardebonnen van Slagerij Van der Horst uit Eerbeek.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.