Home / Hall / Kanaalbruggen geopend

Kanaalbruggen geopend

HALL – Met een symbolische handeling op de Hallsebrug verrichte wethouder Luuk Tuiten van de gemeente Brummen de officiële opening van de vernieuwde kanaalbruggen. Dit deed hij samen met Klaas Wensink van Dorpsraad Eerbeek – Hall en Hans Hendriks van Hall Leeft. De Hallsebrug, Eerbeeksebrug en Coldenhovensebrug zijn versterkt en verbreed en daarmee weer klaar voor de toekomst. Ook zwaar verkeer kan nu weer gebruik maken van alle drie de bruggen, waarmee voor Hall een periode van verkeersdrukte ten einde komt. De Hallsebrug en Coldenhovense brug zijn weer voorzien van hun oude bovenbouw, dit was bij de Eerbeeksebrug nog niet mogelijk.

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.