Home / Dieren / Werklui Traverse doorstaan ijzige kou

Werklui Traverse doorstaan ijzige kou

DIEREN – Ondanks de ijzige kou ging de bouw aan de Traverse in Dieren deze week gewoon door. Op verschillende plekken waren bouwvakkers bezig met de werkzaamheden. Goed ingepakt weerstonden ze de oostenwind die het ijzig koud maakte en de gevoelstemperatuur tot verder onder het vriespunt liet zakken. Traverse Dieren moet zorgen voor een betere doorstroming en een veiligere stationsomgeving. Naar verwachting rijden de eerste auto’s over enkele maanden door de tunnelbak. Het gehele project moet in het eerste kwartaal van 2020 gereed zijn.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.