Home / Velp / Mutsen nodig op Heidewerkdag

Mutsen nodig op Heidewerkdag

VELP – Tijdens de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld waren mutsen en handschoenen onmisbaar. De Siberische kou en snijdende oostenwind zorgden voor gevoelstemperaturen ver onder het vriespunt. Toch was de opkomst zaterdagochtend prima. De vrijwilligers, onder wie burgemeester Carol van Eert, lieten zich niet uit het veld slaan door de kou. Gewapend met takkenscharen en snoeitangen zorgden zij ervoor dat de heide er weer tiptop bij ligt. Zonder dit menselijk ingrijpen zou de heide niet kunnen bestaan. Na afloop volgde de welverdiende beloning in de vorm van een kop erwtensoep.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.