Home / Doesburg / Kampioenen

Kampioenen

DOESBURG – Badmintonnen kan op alle niveaus, van beginners tot professionals en van topsport tot recreanten. Eigenlijk maakt het niveau niet uit, het is altijd een uitdaging om te winnen. Dat gold ook voor het eerste recreantenteam van Doesburg. Deze spelers hebben het klaargespeeld om kampioen te worden in de hoogste recreantenklasse. De wedstrijd tegen Ruurlo bracht het eerste team de kampioenstitel. Knap gedaan, zeker omdat de leden van dit team voor het merendeel niet meer de jongste spelers zijn.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.