Home / Oosterhuizen / Geslaagd voor EHBO-examen

Geslaagd voor EHBO-examen

OOSTERHUIZEN – Alle leerlingen uit groep 8 van OBS Oosterhuizen uit het gelijknamige dorp zijn geslaagd voor het EHBO-examen. Wekenlang volgden ze na schooltijd de lessen van Bernard Wassink. Vorige week werd al bekend dat iedereen geslaagd is voor het theoriegedeelte, nu blijkt iedereen ook geslaagd in de praktijk. De leerlingen van groep 8 weten nu wat ze moeten doen in geval van nood en kunnen en durven verantwoording te nemen voor hun handelen.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.