Home / Dieren / Officiële opening Anytime Fitness en Het Centrum

Officiële opening Anytime Fitness en Het Centrum

DIEREN – Nadat Anytime Fitness al in augustus vorig jaar haar deuren had geopend voor het publiek, en praktijk voor Fysiotherapie Het Centrum vanaf oktober dat jaar al cliënten ontving op de locatie aan de Imboslaan, was afgelopen vrijdagmiddag de officiële opening. Deze officiële openingshandeling werd verricht door wethouder Ronald Haverkamp.

Theo van Berkel van Het Centrum benadrukte vrijdag in zijn speech het belang van goede fysiotherapeutische zorg in Dieren en het feit dat de praktijken van Het Centrum op deze manier voor eenieder dicht in de buurt zitten. Ook gaf hij aan dat er een perfecte samenwerking is opgezet met Anytime Fitness als het gaat om revalidatie, bewegingstherapie, medische fitness en het over en weer goed doorspelen van cliënten met vragen en/of klachten.

John Hagen van Anytime Fitness vertelde over het 24/7 concept van Anytime Fitness en het feit dat er wereldwijd al bijna vierduizend clubs op franchisebasis zijn. In Nederland is het aantal inmiddels naar over de zeventig clubs gegroeid. Klanten van Anytime Fitness kunnen met hun toegangssleutel in al deze clubs trainen. Verder gaf Hagen aan erg blij te zijn met de prachtige locatie aan de Imboslaan en het initiatief van pandeigenaar Joop Slagman om hier mogelijkheden te creëren voor fitness, revalidatie, bewegingstherapie, etc. Ook was hij erg enthousiast over het team van Anytime Fitness en clubmanager Josep Wolters, dat elke dag vol passie weer bezig is om klanten te helpen om een gezonde en energieke lifestyle te realiseren.
Clubmanager Josep Wolters sloot daar nog bij aan dat de inwoners van Dieren hem en zijn team zo’n warm welkom hadden gegeven en dat hij bijzonder blij was met het huidige succes.
Wethouder Ronald Haverkamp mocht het slotwoord houden en gaf aan het mooi te vinden dit soort initiatieven in Dieren te zien. Was er een paar jaar geleden nog het plan om op deze locatie een Lidl-supermarkt te vestigen, wat niet paste bij de plannen van de gemeente, dit initiatief paste goed bij de wensen van de bevolking en de plannen van de gemeente. Ronald Haverkamp had zich goed voorbereid op deze opening en wist zowel over het Centrum als over Anytime Fitness positieve dingen te vertellen over hoe het publiek deze twee ondernemingen ziet. Tot slot werd hij door fitnessinstructeur Jarno de Beijer nog uitgedaagd tot een roeiwedstrijd over 250 meter, die hij met glans wist te winnen. Hierna werden de ondernemingen officieel geopend middels het doorknippen van een lint en was er voor de aanwezigen nog tijd voor een lekker hapje en drankje en een goed gesprek.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.