Home / Loenen / Keurmerk voor Spar Bonder

Keurmerk voor Spar Bonder

LOENEN – Vrijdag mocht Robert Bonder, eigenaar van Spar Loenen, het certificaat ontvangen behorende bij de uitverkiezing tot Super Supermarkt Keurmerk. Bij de feestelijke uitreiking waren Nathan Stukker, wethouder van de gemeente Apeldoorn en Henk Verheul Loenens gemeenteraadslid, aanwezig. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

 

Om dit certificaat waardig te zijn moest de Loenense supermarkt aan een reeks van voorwaarden voldoen. De lokale betrokkenheid van de supermarkt met de bevolking weegt zwaar. De Loenense supermarkt doet veel voor het verenigingsleven en samenleving. Verder een stimulerend personeelsbeleid, een onderscheidend assortiment en ook dient de supermarkt duurzaam te zijn met energie en te letten op veiligheid en preventie. De jury heeft ook gekeken naar afvalinzameling en -reductie.

Met een gezellig samenzijn vierde het team van Spar Bonder met de gasten de toekenning van dit eervolle certificaat.

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.