Home / Laag-Soeren / Alaaf bij Boul’Animo

Alaaf bij Boul’Animo

LAAG-SOEREN – Het was weer een dolle boel op het complex van Boul’Animo. Vrolijk uitgedoste leden van de vereniging speelden met al even opgedofte partners, van wie meerderen nog nooit een boule ter hand genomen hadden, het jaarlijkse carnavalstoernooi. Veel leut en plezier met elkaar stonden deze dag centraal. In die sfeer werd het toernooi dan ook afgewerkt. Uiteraard wordt gestart om 11.11 uur en worden de partijen gespeeld tot 11 punten. Boul’Animo bestaat dit jaar 33 jaar, een magisch getal in carnavalsland. Traditioneel wordt op deze dag het inschrijfgeld geschonken aan een goed doel. De Alzheimerstichting was dan ook de grote winnaar van dit zeer geslaagde evenement.

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.