Home / Eerbeek / Minuut gratis winkelen bij Jumbo

Minuut gratis winkelen bij Jumbo

EERBEEK – Het is alweer even geleden: Koningsdag. Tijdens de verloting voor het goede doel, Tess Unlimited, zijn mooie prijzen uitgedeeld, waaronder een minuut gratis winkelen bij Jumbo. Antoine Schotpoort mocht deze uitdaging zaterdag aangaan. Samen met zijn vrouw Karin heeft hij zijn boodschappenkarretje goed vol weten te laden. Ze gingen naar huis met maar liefst 213,79 euro aan boodschappen.

 

Ook dit jaar is er weer een verloting op Koningsdag. Het goede doel is dit keer een bijdrage voor de Beekwal. Hier wordt gespaard voor een virtuele fiets voor de bewoners en de Oranjevereniging Eerbeek hoopt hier een mooie bijdrage aan te kunnen leveren. Ook dit jaar zijn er mooie prijzen te winnen, waaronder wederom een minuut gratis winkelen bij Jumbo. Drie personen kunnen een helikopter-rondvlucht boven Eerbeek winnen. Deze landt aan het eind van de dag in Eerbeek en maakt direct een mooie rondvlucht boven het dorp.

 

Op de foto staan van links naar rechts: Sharon van Milligen, Jacob Elgersma van de Oranjevereniging Eerbeek, prijswinaars Karin en Antoine Schotpoort en Christiaan Heine.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.