Home / Laag-Soeren / D66 in gesprek met inwoners Laag-Soeren

D66 in gesprek met inwoners Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – D66 vindt het belangrijk dat inwoners van de gemeente Rheden actief betrokken worden bij de lokale politiek. Daarom heeft D66 Rheden afgelopen zaterdag het gesprek opgezocht met inwoners van Laag-Soeren om te horen wat er in het dorp verbeterd kan worden.

Gespreksonderwerpen waren onder andere veilige fietswegen en -overgangen op de Harderwijkerweg, de overlast van vrachtwagens en een bredere inzet van ‘t Sprengenhus. Ook de sluiting van basisschool ’t Schaddeveld kwam aan de orde. Lijsttrekker Dorus Klomberg: ‘Inwoners van Laag-Soeren ervaren de sluiting van de basisschool als een verlies voor het dorp en maken zich zorgen over de veiligheid van schoolgaande kinderen. D66 herkent zich in deze zorgen. Wij zien het als onze taak om de leefbaarheid in alle dorpen in de gemeente Rheden toekomstbestendig te houden.’ D66 heeft inmiddels raadsvragen gesteld over de sluiting van basisschool ’t Schaddeveld.

Tegelijkertijd zijn veel inwoners van Laag-Soeren tevreden. Klomberg: ‘We horen naast zorgen over de toekomst gelukkig ook veel positieve reacties over hoe mooi en rustig het dorp is. Wij zullen ons blijven inzetten om dit te behouden.’

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart zal D66 Rheden nog vaak op straat te vinden zijn om van inwoners te horen wat zij belangrijk vinden en wat er in de volgende raadsperiode verbeterd kan worden. Heeft u ideeën over wat er beter kan in uw straat, dorp of de gemeente Rheden? Spreek ons aan op straat of stuur een mail naar ikdenkmee@d66rheden.nl.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.