Home / Rheden / Rik Snelder is Nederlands kampioen boogschieten

Rik Snelder is Nederlands kampioen boogschieten

RHEDEN – De zestienjarige Rik Snelder uit Rheden is 28 januari, na een spannende shoot off, Nederlands kampioen geworden tijdens het NK boogschieten indoor in ‘s-Hertogenbosch. Hij werd kampioen in de categorie compound cadetten. In totaal streden 213 deelnemers om de prijzen in tien verschillende categorieën. Het  was het eerste jaar dat het jeugd- en seniorenkampioenschap samengevoegd werd tot één groot handboogtoernooi. Rik is sinds 2012 lid van ABC Taxus in Arnhem en sinds oktober 2017 traint hij bij het regionaal trainingscentrum noord in Almere.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.