Home / Angerlo / Jubilarissen Vrouwen van Nu Angerlo

Jubilarissen Vrouwen van Nu Angerlo

ANGERLO – Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu Angerlo e.o. werden Dies te Kortschot, Mientje Breukink en Lenie Tiecken (van links naar rechts op de foto) gehuldigd. Ze werden alle drie vijftig jaar geleden lid van de Vrouwenvereniging, toen nog met de naam De Bond voor Plattelandsvrouwen.

 

Voor veel jonge vrouwen waren de afdelingsavonden een gezellige plek om elkaar te ontmoeten, al moest je toen nog zelf een kopje meenemen voor de koffie. Maar ook kwamen er op die avonden vaak sprekers, die informatie gaven over onderwerpen met betrekking tot huishouden, opvoeding en het eigen (vln boeren-) bedrijf, waar ook volop over werd meegepraat.

 

Ook voor Joke Kersjes waren er deze avond bloemen, zij is 25 jaar lid van Vrouwen van Nu.

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.