Home / Brummen / Rondje Oeken had mooi warm weer

Rondje Oeken had mooi warm weer

BRUMMEN – Op 28 januari is het rondje Oeken gehouden door uitspanning De Vroolijke Frans en Jan Strijker hardloopbegeleiding. In totaal liepen 20-0 deelnemers het rondje Oeken. De netto-opbrengsten gaan naar de sponsoring van stichting DON. Zij houden zich bezig met onderzoek naar mogelijke oorzaken van Diabetes type 1.

Door het mooie warme winterweer werd er hard gelopen. Bij de meisjes (1,5 kilometer) werd Elvira Jansen eerste met 6 minuten en 38 seconden. Bij de jongens won Thijn van der Zee met zes minuten en twaalf seconden.

Bij de 5 kilometer dames werd Linda Ooms eerste met negentien minuten en 45 seconden, gevolgd door Lieske Drost. Bij de mannen won Vincent Maalderink met zeventien minuten en 34 seconden, gevolgd door Niels Buitenhuis.

Bij de 10 kilometer dames won Manon herbert met 45 minuten en en 25 seconden, gevolgd door Roanne Logtenberg. Bij de heren won Ronald Nootenboom met 37 minuten en acht seconden, gevolgd door Rob de Bos.

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.