Home / Loenen / De Gulle Lach zorgt voor hilariteit

De Gulle Lach zorgt voor hilariteit

LOENEN – Spelers van de Toneelvereniging De Gulle Lach hebben lappen tekst in hun hoofd moeten stampen voor het blijspel De Klopgeest van J.Exler., dat zij dit weekend op de planken brachten in De Brink. En dat is hun goed gelukt. Drie maal was de zaal goed gevuld met publiek, dat genoot van de capriolen van de zuinige dames die hun buren uit het appartementencomplex jagen door het geluid van een klopgeest na te bootsen. Een roddelende buurvrouw, weggevlogen kanarie en oplettende huismeester maken de hilariteit compleet. De dames en heren van De Gulle Lach hebben een mooi stuk neergezet, onder regie van Arend-Jan Hammink en Sophia Praat.

foto: Han Uenk

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.