Home / Velp / Vrolijke middag bij De Narrenkap

Vrolijke middag bij De Narrenkap

VELP – Niet voor niets heet deze middag de Vrolijke Middag. Er wordt altijd uitbundig carnaval gevierd bij CV De narrenkap in Velp met de bewoners van verschillende tehuizen uit de gemeente Rheden en omstreken. 

 

Met de prins en hofhouding werd polonaise gelopen, gedanst en gezongen. Zanger Geert zette de zaal op zijn kop onder de tonen van Je krijgt die lach niet van mijn gezicht. Aan het eind van deze gezellige middag ging iedereen naar huis met een medaille van de prins en een dikke knuffel. De meest Vrolijke Middag in het jaar werd onder andere mogelijk gemaakt door de vrienden van De Narrenkap, de commissie die dit organiseert onder leiding van senator Johan Brouwer en de vele vrijwilligers.

Een dikke pluim verdienen de mensen van het Rode Kruis die er ieder jaar weer voor zorgen dat iedereen met busjes gehaald en gebracht wordt. Zij zorgen ook voor medische begeleiding. De Narrenkap kijkt terug op een geslaagde middag.
Foto: Jochem Pluim

 

www.cvdenarrenkap.nl

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.