Home / Regio / Jaarlijkse open dag Het Rhedens

Jaarlijkse open dag Het Rhedens

DIEREN / ROZENDAAL – Zaterdag opent Het Rhedens haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Toekomstige leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden zijn tussen 09.30 en 13.30 uur meer dan welkom om kennis te maken met het schoolleven op Het Rhedens De Tender, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal.

 

Tijdens de open dag zijn er voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken. Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren optredens en alle achtse-groepers krijgen een pakket informatiemateriaal.
Op Het Rhedens De Tender in Dieren wordt praktijkonderwijs aangeboden. (Vak)opleidingen en diploma’s op maat. Kleine klassen, in- en externe stages, veel sport en cultuur en een persoonlijk onderwijsplan. Op Het Rhedens Dieren wordt Vwo, havo, mavo en vmbo gegeven met een breed onderwijsaanbod, studiecentrum, cultuur, sport en dans en muziek. Op Het Rhedens Rozendaal wordt Gymnasium, atheneum en havo onderwezen. Havo-/atheneum-dakpanklassen en atheneum-/gymnasiumklassen, diverse bèta-activiteiten, lyceum, maatwerk en kenniscreatie.

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.