Home / Dieren / Oeleboule-toernooi

Oeleboule-toernooi

DIEREN – Nauwelijks bekomen van de oliebollen en champagne rond oud en nieuw, stond bij Boule’Animo onlangs het eerste toernooi van het jaar alweer op de kalender: het Oeleboule-toernooi. Hoewel de temperatuur niet uitnodigde om nu eens lekker te gaan jeu de boulen, was er toch een leuk aantal deelnemers opgekomen om een gooi te doen naar de ereplaatsen en mooie prijzen. Er werd gespeeld met vijf voorgelote rondes, doublettes. Hierbij bepaalt de computer elke ronde wie met wie en tegen wie de strijd aangaan. Dit leverde vaak spannende en soms lange partijen op. Na vijf rondes bleek dat Theo v.d. Meer als enige ongeslagen was gebleven en dus de winst op zijn naam schreef. Hannie van Hengel en Mart van Tol wonnen elk vier partijen, waarbij Hannie met het beste puntensaldo de tweede plaats veroverde.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.