Home / Doesburg / Gouden dag

Gouden dag

Burgmeester Loes van der Meijs feliciteerde woensdag, op de Gouden Dag, in de Gasthuiskerk in Doesburg 21 echtparen die vorig jaar vijftig jaar getrouwd waren. Onder leiding van presentator en gastheer Frans Miggelbrink haalden zij herinneringen op aan hun trouwdag. Het blijken dagen vol romantiek te zijn geweest.

Foto’s en films haalden 1967 weer terug. De hoogtepunten van dat jaar en veel film en muziek riepen nostalgische gevoelens op. Er werd teruggekeken op het huwelijk van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, de geboorte van prins Willem Alexander, de eerste Sterspot, de eerste tv-uitzending in kleur, the Rolling Stones, flower power, Heintje en ga zo maar door.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.