Home / Dieren / Storm raast door het land

Storm raast door het land

DIEREN – Het stormt flink vandaag en dat zorgt in de regio voor de nodige schade. Door de hevige wind is er een boom omgewaaid, tegen een huis, aan de Geitenbergweg in Dieren. En dit is niet de enige melding. NL-alert heeft een bericht uitgedaan dat mensen alleen met het noodnummer 112 moeten bellen bij spoedgevallen door de storm. Voor overige meldingen wordt gevraagd contact met de gemeente op te nemen, of met de politie via tel. 0900 – 8844.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.