Home / Brummen / Inschrijving Pinksterfestvial Brummen geopend

Inschrijving Pinksterfestvial Brummen geopend

BRUMMEN – Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de allereerste Pinkstermarkt in Brummen werd georganiseerd. Inwoners van Brummen hebben er steeds voor gezorgd dat dit evenement door kon gaan èn bleef groeien. Duizenden bezoekers komen van heinde en verre naar Brummen voor het Pinksterweekend.

 

De Pinkstermarkt is inmiddels uitgegroeid tot Pinksterfestival met de grote markt, theater, kunst en muziek. Vorig jaar werden maar liefst 30.000 bezoekers geteld. De theatervoorstellingen en het shantykorenfestival werden druk bezocht. Zowel de kunstmarkt als de pinkstermarkt trok veel bezoekers. De bezetting van de marktkramen was dan ook zeer uitgebreid en divers, met tevreden gezichten aan beide zijden van de kramen als gevolg. De muziek, het lekkere eten en drinken en de gezelligheid maakten het plaatje compleet.

Tijdens het Pinksterfestival 2018, dat plaatsvindt van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei, zal het dorp Brummen in het teken staan van kunst, cultuur, sport, vermaak en lekker eten en drinken. Nieuwe onderdelen zijn het jeugdtheater op vrijdag en op zaterdag een fietstocht. Inmiddels is de inschrijving voor kramen voor de markt en kunstmarkt geopend. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de website.

 

www.pinksterfestivalbrummen.nl

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.