Home / Hall / Jubilarissen bij SHE

Jubilarissen bij SHE

HALL – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Hallse voetbalvereniging S.H.E.zijn zeven jubilarissen gehuldigd. Drie van hen konden helaas niet aanwezig zijn: Henk Hoorneman, die 40 jaar lid is en Mariska van Egmond en Marco Hendriks, die allebei 25 jaar lid zijn. Wel aanwezig en dus op de foto zijn Adriaan Menkveld en Yvonne te Winkel-Derks, beiden 25 jaar lid, Elsard te Pas, die al 50 jaar lid is, en Bennie Reinders, die zijn 60-jarig lidmaatschap vierde.

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.