Home / Rheden / Pronkzitting bij CV De Heiknüüters

Pronkzitting bij CV De Heiknüüters

RHEDEN – Bij de zaterdag gehouden Pronkzitting van Carnavalsvereniging De Heiknüüters in Feestburcht Ons Huis in Rheden waren drie gastverenigingen present. CV De Narrenkap uit Velp, CV De Nölers uit Dieren en CV De Nathalzen uit Loo kwamen gezellig meefeesten.

 

Samen met de andere gasten kregen de verengingen een mooie wervelende show voorgeschoteld. En ondanks dat door omstandigheden de Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw niet bekend kon worden gemaakt, was het een vol programma.

 

De gasten konden genieten van de optredens van de dansgardes De Madeliefjes en De Heidebluumkes en dat was een lust voor het oog. Beide groepen hebben veel progressie geboekt en het enthousiasme straalde ervan af.

Daarnaast waren er leuke optredens uit verschillende geledingen van de vereniging. Natuurlijk ontbrak het uitwisselen van de Prinselijke onderscheidingen niet. De avond vloog voorbij en na het officiële gedeelte barstte er onder aanvoering van Prins Herman de Tweede met Adjudant Martin een geweldig feest los dat tot in de kleine uurtjes duurde. Kortom De Heiknüüters zijn klaar voor de komende carnavalsactiviteiten in Rheden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.