Home / Rheden / Nova wint tekenwedstrijd

Nova wint tekenwedstrijd

RHEDEN – Het àllereerste Sjorsboekje Rheden van 2018 werd vorige week uitgereikt door wethouder Constans Pos aan Nova Berndsen uit groep 5-6 van de Mauritiusschool in Rheden. Op de voorkant van het boekje staat de tekening die Nova instuurde voor de tekenwedstrijd van Sjors Sportief & Sjors Creatief. Nova wint een culturele activiteit voor de hele klas.

Alle kinderen uit het basisonderwijs uit gemeente Rheden ontvangen het Sjorsboekje deze week op school. In dit boekje staan meer dan tachtig sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten.

De online inschrijving voor basisschoolleerlingen start op zaterdag via www.sjorssportief.nl. Tot die tijd is op die website al van alles te beleven.

Lees ook

Sportcombinatie Rheden wil Open Club worden

RHEDEN – Voetbalvereniging SC Rheden wil een Open Club worden. Dat betekent dat de accommodaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.